RODO

Klauzula informacyjna dotycząca ochrony danych osób fizycznych

Zgodnie z art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), informuję że:

  1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest RAXEL Telekomunikacja Mazowiecka ul. Nowołęczna 6, 05 – 100 Nowy Dwór Mazowiecki

  2. Administrator powołał inspektora ochrony danych nadzorującego prawidłowość przetwarzania danych osobowych, z którym można skontaktować się za pośrednictwem adresu e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

  3. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w zakresie niezbędnym do świadczenia poszczególnych oferowanych usług przez Administratora,

  4.  Dane osobowe Użytkowników mogą być przekazywane następującym kategoriom odbiorców: podmiotom świadczącym Administratorowi usługi niezbędne do realizacji celów przetwarzania, w tym dostawcom IT, podmiotom realizującym wsparcie techniczne, organizacyjne i doradcze, innym podwykonawcom w zakresie obsługi klienta, naliczania opłat i obsługi płatności, marketingu, integratorom oraz podmiotom realizującym dodatkowe świadczenie w ramach usług o podwyższonej opłacie, podmiotom uprawnionym na podstawie przepisów prawa.

  5. Pani/Pana dane osobowe mogą być przekazywane do państwa trzeciego lub organizacji międzynarodowej.

  6. Dane przechowywane będą przez czas określony w przepisach prawa.

  7. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania.

  8. Ma Pani/Pan prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

  9. Podanie danych jest dobrowolne, ale konieczne do realizacji celów do jakich zostały zebrane.

  10. Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany i nie będą poddawane profilowaniu.

Regulamin

Regulamin Promocji " Poleć Sąsiada"

 

 

Abonent: osoba fizyczna bądź prawna, będąca już klientem firmy Raxel Telekomunikacja Mazowiecka

Nowy Klient: osoba, która podpisze umowę na świadczenie usługi dostawy internetu w sieci RAXEL na skutek polecenia przez Abonenta i nie odstąpi od umowy w terminie 14 dni kalendarzowych

  1. Oferta jest przeznaczona wyłącznie dla klientów indywidualnych posiadających aktualną umowę na usługi telekomunikacyjne z oferty dla klientów indywidualnych oraz nie zalegających z płatnościami za świadczone przez RAXEL usługi.

  1. Abonent chcący skorzystać z możliwości objęcia promocją wypełnia na stronie www.4lte.pl Formularz promocyjny – część „Polecający”. Przekazuje osobie Polecanej – Nowemu Klientowi numer swojej umowy abonenckiej z Raxel Telekomunikacja Mazowiecka.

  1. Nowy Klient wypełnia umieszczony na stronie www.4lte.pl Formularz promocyjny – część „Polecany” wpisując w odpowiednią rubrykę otrzymany od Abonenta – Polecającego numer numer swojej umowy abonenckiej z Raxel Telekomunikacja Mazowiecka .

  1. Po otrzymaniu prawidłowo wypełnionych Formularzy zarówno od Polecającego (Abonenta) i Polecanego (Nowego Klienta), pracownik RAXEL skontaktuje się z nimi z informacją dotyczącą spełnienie/nie spełnienia warunków promocyjnych - w terminie 7 dni od dnia otrzymania formularzy.

  1. Promocja polega na zrabatowaniu miesięcznego abonamentu internetowego nieprzekraczającego 80zł brutto do kwoty 1zł brutto. W przypadku większego abonamentu, klientowi Polecającemu przysługuje upust w wysokości 80,00zł brutto.

  1. Warunkiem udziału Abonenta - Polecającego w niniejszej promocji jest podpisanie (oraz nieodstąpienie w terminie 14 dni kalendarzowych) przez Nowego Klienta - Poleconego w okresie trwania promocji umowy o świadczenie usług internetowych z RAXEL Telekomunikacja Mazowiecka oraz jego przyłączenie do sieci RAXEL. Nowy Klient nie zostanie uznany za Poleconego, jeśli w jego lokalu w ciągu ostatnich 3 miesięcy były świadczone usługi dostępu do Internetu w sieci RAXEL Telekomunikacja Mazowiecka, z wyłączeniem wyjątkowych okoliczności tj. przeprowadzki, sprzedaży mieszkania itp.

  1. W zamian za polecenie , które zakończy się zgodnie z wymienionymi warunkami w pkt.6,:

- za każdego Nowego Klienta Polecający otrzyma rabat za jeden okres rozliczeniowy,

- w przypadku polecenia 6 Nowych Klientów, Abonentowi przysługuje nagroda w wysokości 3 dodatkowych rabatów i proporcjonalnie zwiększa się łączna ilość zrabatowanych miesięcy.

  • W przypadku polecenia 12 Nowych Klientów Abonentowi przysługuje nagroda w wysokości 6 rabatów i proporcjonalnie zwiększa się łączna ilość zrabatowanych miesięcy.

Ilustruje to przykładowa tabela:

Liczba poleconych osób

Liczba zrabatowanych miesięcy za kolejnego Poleconego

Nagroda / ilość dodatkowych miesięcy

Łączna liczba zrabatowanych miesięcy

1

1

 

1

2

1

 

2

3

1

 

3

4

1

 

4

5

1

 

5

6

1

3

9

7

1

 

10

8

1

 

11

9

1

 

12

10

1

 

13

11

1

 

14

12

1

6

21

  1. W przypadku spełnienia łącznie wszystkich warunków promocji Nowemu Klientowi zostaje przydzielony promocyjny rabat w wysokości 80,00zł do jednego – pierwszego abonamentu miesięcznego, polegający na pomniejszeniu pierwszej faktury maksymalnie do 1 zł.

  1. Rabat kwotowy, o którym mowa w punkcie 5 będzie udzielany w miesiącu następującym po miesiącu, w którym nastąpi przyłączenie Poleconego do sieci RAXEL Telekomunikacja Mazowiecka. Wartość rabatu przyznawanego w ramach niniejszej promocji nie podlega wymianie na gotówkę.

  1. W przypadku jeśli kwota po uwzględnieniu rabatu promocyjnego jest mniejsza od 1 zł brutto, kwota zostanie zaokrąglona do 1 zł brutto.

  1. Promocja trwa od 01.02.2018r do 31.08.2018r.

POLEĆ SĄSIADA!

Polecaj nasze usługi swoim znajomym i nie płać za abonament internetowy !


 Przedstawiamy Państwu promocję skierowaną do naszych Stałych Klientów, umożliwiającą uzyskiwanie znaczących rabatów za każdego nowo pozyskanego Abonenta!


 Polecając jednego Nowego Abonenta uzyskujesz do 80zł upustu,

polecając większą ilość osób zyskujesz znacznie więcej!

tabela poleć

Promocja "Poleć Sąsiada" - Regulamin


Chcąc polecić znajomego  - wypełnij formularz "Polecam Sąsiada"


Zostałeś polecony przez znajomego jako Nowy Abonent RAXEL – wypełnij formularz „Zostałem polecony”

 

Dla Firm

Profesjonalne łącza dla firm

Firma Raxel w swojej ofercie posiada wiele profesjonalnych rozwiązań dla przedsiębiorstw, biur, gmin, szkół i innych podmiotów. Oferujemy dedykowane symetryczne łącza internetowe oparte na światłowodach lub radioliniach operatorskich działających w koncesjonowanych częstotliwościach gwarantujące niezakłócony przesył danych. Charakteryzują się gwarantowaną przepływnością oraz równą prędkością pobierania (download) jak i wysyłania (upload) danych. Jeśli poszukujesz dla swojej firmy niezawodnego łącza, gwarancji prędkości i funkcjonalności to łącze symetryczne będzie idealnym rozwiązaniem.

W ofercie otrzymujesz:

  • Brak limitu danych.

  • Osiem zewnętrznych adresów IP.

  • Routing BGP – opcjonalnie.

  • Fachowa i szybka pomoc techniczna.

  • Gwarancja wysokiego SLA.

Ze względu na możliwości realizacji usługi w różnych technologiach, ofertę przygotowujemy po wcześniejszej wizycie naszej ekipy technicznej i przeanalizowaniu potrzeb Klienta oraz warunków lokalnych.

 

Usługi monitoringu wizyjnego

Zainteresowanym instytucjom oferujemy także szeroki wachlarz usług związanych z monitoringiem wizyjnym – projekt, montaż oraz utrzymanie kompletnych systemów monitoringu CCTV wraz z przesyłem danych na odległość.

 

W przypadku zainteresowania naszą ofertą dla firm, prosimy o przesłanie zapytania poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie lub o bezpośredni kontakt z naszym biurem.

Tani szybki internet radiowy lte Nowy Dwór Mazowiecki

Firma Raxel oferuje Państwu tani i szybki internet radiowy oraz internet LTE w Nowy Dwór Mazowiecki i okolicach. LTE Jest to nowoczesny standard bezprzewodowego przesyłu danych, który zapewnia bardzo wysokie prędkości pobierania i wysyłania informacji przy bardzo wysokiej stabilności połączenia, co znacząco wpływa na komfort korzystania z internetu w porównaniu z klasycznym internetem radiowym.

Oferujemy trzy atrakcyjne cenowo pakiety internetu w Nowy Dwór Mazowiecki:

  • Standard 20Mb/s

  • Premium 40Mb/s

  • Prestiż 80Mb/s

Szczegóły: Oferta taniego i szybkiego internetu w Nowy Dwór Mazowiecki

W obszarach, do których nie dociera sygnał internetu LTE, oferujemy Państwu internet poprzez łącza radiowe działające w częstotliwości 5 GHz.

Posiadamy w swojej ofercie następujące prędkości transmisji danych:

2Mb/s, 5Mb/s, 10Mb/s, 15Mb/s, 20Mb/s

Jeśli jesteście Państwo zainteresowani internetem radiowym 5GHz, prosimy okontakt z Konsultatnem firmy Raxel.